The Idiosyncratic Obesity

I Wont Back Down

Viktigt att ha

Det finns vissa saker som är väldigt viktigt att man har såhär när hösten är här och vintern kommer med stormsteg. Och det är att man har varselkläder på sig när man ger sig ut i mörkret när man ska ut med hunden eller om man ska ut och gå eller springa.
Ja det är så lätt att man glömmer det och nu när det börjar bli så mörkt ute så är det lätt att bilarna inte ser en om man inte har det på sig. Så det är verkligen bra om man skaffar sig det om man inte redan har det. Det behöver inte kosta många kronor att skaffa sig  det men det är så värt det.

Många har det i jobbet

Ja det finns många som har jobb som gör att dom är ute på vägarna och jobbar eller gör något typ av jobb, dom har ju alltid varselkläder på sig och det är väldigt bra att dom har det så att dom kan vara så pass säkra som dom kan, För visst är man tacksam som förare att dom har det på sig så att man ser dom i god tid och ka nya god marginal till dom så att man inte kör på dom.
Ja det finns verkligen så många fördelar med att ha varselkläder på sig och fler borde skaffa det. Man kanske tänker att det spelar ingen roll jag ska ju bara ut med hunden men det är verkligen så otroligt viktigt att man skyddar sig och andra så se till att skaffa det och även till hunden som också behöver skydd och behöver synas. Så glöm inte det så kommer det att gå bra i höst och vinter, det blir säkrare för alla att man tar sitt ansvar och ser till att man syns så att man kan undvika olyckor.